© 2018 Fotografie door Kris Vleugels I Website door (zoz)reclame

KOM LANGS

St-Godfriedstraat 15

BE 3800 Sint-Truiden

+32 (0) 11 68 39 65

info@aendekerck.be

 

Sluitingsdagen: maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

WERKEN IN AEN DE KERCK

Zin om deel uit te maken van ons team?

Contacteer ons op info@aendekerck.be.

VAN MELVEREN

Exclusieve winetasting met degustatiemenu Domein Kitsberg


Het afgelopen jaar wist wijndomein Kitsberg tal van medailles te bemachtigen voor hun Haspengouwse topwijnen. Zo kreeg hun Chardonnay Krachtig laatst een gouden medaille op de Wijnkeuring van de Lage Landen. De witte wijn werd er met een recordscore van 90,8 onthaald.


Al sinds jaar en dag serveren wij de wijnen van domein Kitsberg, want zo'n kwalitatieve topwijnen verdienen het om gepaird te worden met de allerbeste gerechten... Ontdek de Muller Thurgau, Pinot Gris en Chardonnay Krachtig samen met andere wijnen op vrijdag 9 november tijdens een exclusieve WINETASTING!

Wijnbrouwer Daniel Medarts licht persoonlijk toe hoe deze wijnen gecreëerd werden en wat hun karakteristieken zijn. Ze zijn ontzettend gegeerd en de productie is beperkt, dus profiteer van de unieke kans om deze topwijnen uit eigen streek te ontdekken.

Aen de Kerck zorgt voor 5 passende gerechten tijdens deze degustatie. Het tarief bedraagt €125 (per persoon, koffie inbegrepen). Dit omvat het apéritief met Kitsberg Stone Mountain Gin, gerechten, wijnen, kaas St-Siméon met Kitsberg Porto en koffie.


Het diner zelf wordt in het restaurant voorzien aan tafels van 8 of 10 personen: de ideale gelegenheid om ook andere wijnliefhebbers te leren kennen! U wordt verwacht om 19:30.


Opgelet: plaatsen voor deze avond zijn zéér beperkt. Slechts 50 personen kunnen deelnemen aan deze winetasting. Inschrijven kan enkel via e-mail (info@aendekerck.be).

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle