© 2018 Fotografie door Kris Vleugels I Website door (zoz)reclame

KOM LANGS

St-Godfriedstraat 15

BE 3800 Sint-Truiden

+32 (0) 11 68 39 65

info@aendekerck.be

 

Sluitingsdagen: maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

WERKEN IN AEN DE KERCK

Zin om deel uit te maken van ons team?

Contacteer ons op info@aendekerck.be.

VAN MELVEREN

Secreto N°7: DL&VH

Updated: Jun 25, 2018

In de rijpingskamers van de Belgische topslager Luc De Laet wordt 7 weken lang de rib-eye van

een Spaans runderras gerijpt in een marinade van 7 verschillende kruiden en specerijen. Zo wordt een uitzonderlijke delicatesse bekomen die wereldwijd zijn weg vindt naar gerechten in topzaken.

Wij serveren de Secreto met een salade van Kingscrab, ijzerkruidolie, vlieryoghurt. Dit hartig

zomergerecht past perfect met een Kitsberg Muller Turgau.



  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle