© 2018 Fotografie door Kris Vleugels I Website door (zoz)reclame

KOM LANGS

St-Godfriedstraat 15

BE 3800 Sint-Truiden

+32 (0) 11 68 39 65

info@aendekerck.be

 

Sluitingsdagen: maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

WERKEN IN AEN DE KERCK

Zin om deel uit te maken van ons team?

Contacteer ons op info@aendekerck.be.

VAN MELVEREN

Wine tasting dinner met VinvinoAl sinds 2005 specialiseert Vinvino uit Sint-Truiden zich in de rechtstreekse import van Franse (Bourgogne) en Italiaanse (Piemonte) wijnen. Zo'n authentieke, gastronomische wijnen zijn haast gecreëerd om gepaired te worden met het allerbeste wat Haspengouw te bieden heeft...


In samenwerking met Vinvino nodigt Aen de Kerck u een laatste maal uit voor een moderne smaakbeleving met hedendaagste creaties tijdens het exclusieve wine tasting dinner "Bourgogne vs Piemonte" op woensdag 28 november om 19:30!


Het team van Arnout brengt u die avond een speciaal samengesteld 5-gangendiner waarbij Maître Gunther en Koen de gerechten matchen met het beste dat Bourgogne (Chablis, Pouilly-Fuissé...) en Piemonte (Barbera d'Alba, Barolo...) te bieden heeft.


Tarief per persoon €130 (all-in tot en met koffie). Opgelet: plaatsen voor deze avond zijn zéér beperkt! Slechts 50 personen kunnen deelnemen aan deze wine tasting dinner. Reservatie is enkel mogelijk via info@aendekerck.be of telefonisch via 011/683965.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle